Dit is Fungifarm

We moeten een beetje zorgen voor moeder natuur

Mijn naam is Jörgen en dit is Fungifarm! Inspiratie voor Fungifarm deed ik ruim vijf jaar geleden op toen ik een Growkit kreeg van Rotterzwam. Het duurde niet lang, voordat ik mijn schuurtje ombouwde tot Fungifarm!

We dragen allemaal op onze eigen manier een steentje bij aan een beter milieu. Volgens het principe van de circulaire economie doet Fungifarm daar nog een schepje bovenop. Niet alleen afval scheiden, maar ook minder produceren en meer hergebruiken. En hierbij zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke energiebronnen.

Op de bakfiets!

De enige stoffen die we verbranden zijn calorieën.  Geen duurzamere energie dan de energie die we zelf opwekken. Daarom breng ik mijn bestellingen weg met mijn bakfiets.

Duurzaam groeien

Recyclen van materialen, koffiedik uit restaurants, plastic emmers hergebruikt. Én het verwerken van in de kwekerij gebruikt koffiedik samen met GFT afval tot mooie compost met behulp van mestpieren.

 

Collage_dit_is_fungifarm_2